Welcome to my blog. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Welcome :)


Hello. Welcome to SyaMioh's blog.
Do Follow Guys!

Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Background : Kak Biyha

0 cookie(s) ● Thursday, March 15, 2012 ● 7:04 PM
Seminggu lepas - Hello HOME ! I'm back, hello facebook. I miss you.
Sekarang          - Goodbye HOME ! I'm going, byebye facebook. I'll miss you.

K, beza ken ? Bapak laju masa berlalu. Homework aku baru siap 20%. So, ada sesiapa nak tolong ? Biology and sejarah, hampeh lahh, tak siap lagii. Kengkawan ? Bapak rinduu sama Afiqah, Qistina, Sarah, and my dear Puteri. Tak lupa jugak kat Dalila, Ilya and Adiha. So, korang rindu aku tak ? Rinduu tak ? Hmm, teringin gilaa hang x) Ya Allah, kau jangan lah bagi aku lupakan semua memori kami bersama :'/ Tolong lah, kalau aku jumpa korang, aku akan peluk korang. Hmm, k, sedih.

My new life ? I don't have a new life. Semuanya macam biasa kay. Kat mrsm ke, SMKBB ke, semuanya macam biasa. Realiti nya, mummy kata aku dah alim.K, sukaa :) Haha. Paling rinduu ? Kat.. PUTERI <3 K, rindu Puteri. Rindu Afiqah jugakk ! Haritu dapat text dengan dya ! Rinduu Sarah and Qis ! Hey hotstuff x) Rinduu Dalila ! Dah jadii ustazah ke skrg ? K, tak lupa dekat Ilya and Adiha. Hmm, sedih la weh. Sedih tak ? Aku sedih niee. Yelah, korang semua dekat Melaka. Aku dekat Pahang. And, aku dah lupa lagu Melaka. Haiss, itulah, sebab selalu sangat nyanyii lagu Pahang x) K, Tapi aku still Budak Melaka kay. Nothing change.

K, let's play a game. Korang semua boleh hang, duduk smkbb semua rumah setaman blablabla. Ilya dengan Afiqah satu sekolah. Dalila, Ilya, Adiha boleh hang bilabila masa. Diorang dekat jee. Tapi aku ? Aku paling jauh ken ? So, aku menang. Aku lah yang paling rindu dekat korang. K, mengarut. Abaikan -,-

K, tu je lah kot post daripada aku harini. 51% of this post semua nonsense. So abaikan yang nonsense. Carii benda-2 ke arah positif sahaja :) K, ngarut lagii. Thanks for reading ! ILY guys <3


Past ✿ Future